2009. január 25., vasárnap


Tegnap kellemes idő volt, erre felé, az udvaron jövés-menésembe megláttam egy csokornyi hóvirágot. Olyan nagyon szép!Nem bírtam ellen állni, íme itt van.Talán jön a tavasz?Nem hinném ilyen hamar még úgy sincs vége a télnek hiszen valamelyik elmúlt esztendőbe is szépen belepte a hó a kis virágokat, később ahogy elolvadt újra ott voltak teljes pompájukban.
Valamikor réges-régen virágboltos hajdanában az első primulák ahogy a boltba kerültek ők hozták a tavasz közeledtét számomra akkor már úgy éreztem nem sokára itt a tavasz!
De sajnos már a karácsonyi bevásárlásaimkor is láttam színes virágzó primulákat, ennyit a tavasz közeledtéröl.

2009. január 11., vasárnap

ajtódísz


Az ajtónkra kitaláltam egy nekem, nagyon tetsző díszt. A bejárati résznél a welcome felirat helyett a "hozott isten"üdvözlést választottam, szerintem ezt a szöveget mindenki saját ízlése szerint változtathatja. Az alma motívumot, meg nagyon szeretem a színek kiválasztásánál volt gondom, mivel nehezen döntöttem el, hogy milyen legyen az alma zöld, sárga vagy piros az utóbbi maradt, remélem ez látszik is!
A kijáratra is készen van a tervem igaz még csak a fejemben, de hamarosan az is elkészül, mivel nem bonyolult mintára gondoltam a hímzős résznél, hanem inkább az ötletet tartom jónak.
Ha érkezünk hozott isten!
Ha indulunk isten veled!