2010. augusztus 20., péntek

Készülődés

A héten nagyon kevés időm volt, így nem tudok  mutatni csak egy régen megkezdett és most kihímzett szívecske kezdeményt. Talány számomra is mikor sikerül készre varrni,  kedves kis párna  lesz majd belőle
A dióval megfestett fonalammal varrtam a betűket, a többi szín a maradék Puppets fonalaimból választottam.
Brenda  Gervais tervezte.
Mivel a PIF játékra meg van a három jelentkező, úgy döntöttem hamarosan a végére járok és már tervezem a meglepiket:) össze készítettem pár dolgot ebből mi sül ki, majd meglátjuk és remélem hamarosan.

2010. augusztus 14., szombat

PIF

A szabályokról:

1.Bárki játszhat, akinek blogja van.

2. Az első három ember, aki kommentet ír erre a bejegyzésre, ajándékot fog kapni tőlem, melyet saját magam készítek.

3. Ezt az ajándékot az elkövetkező 365 napon belül el fogom juttatni hozzátok.

4. Cserébe előre kell fizetni, úgy, hogy ezt a felhívást meghirdetitek a saját blogotokban.
Most újra meg hirdetem ezt a játékot jelentkezzetek, mert nagyon jó adni és kapni is!

2010. augusztus 11., szerda

Horgoltam!
Nem sok mindenhez volt kedvem mostanában.
Nyár elején Macussal megbeszéltük segítenünk kellene a magunk módján nekünk is az árvíz károsultaknak a horgolás mellett döntöttünk. Mivel ő vette fel a kapcsolatot Zsuzsával és a felajánlott fonalaiból készítettünk gyermekekre kis kiegészítőket én csak a saját horgol mányaimat tudom mutatni. A zöld sapi és a sötétkék szoba cipő az én "művem". Eszem nincs hozzá egyáltalán jó a méret óvodás korú gyerekeknek? Hiszen nem mostanában volt a családban ekkora csemete.
A világoskék Lidl-es fonalból már Levente unokámnak készült szintén sapi és kis cipőcske, sőt most az egész rokonságnak szoba cipőt készül majd ajándékba:)) Szandim  kérte, hogy neki is! A családtagjaim jó része csak kapja, véletlenül sem sejtik miért kell felpróbálniuk:)))
 A sarok készítését reményeim szerint mire a végére érek sikerül tökéletesítenem.

Itt kell elújságolnom, kaptam egy szatyor fonalat. Az ismerőseim között híre járt egy kissé bogaras a nőszemély, szeret bíbelődni fonalas dolgokkal.

A kötésem és a maszkos csaj pihen, az utóbbinak rendeltem 25ös hímzővásznat most arra kezdtem el. Egész jól mutat rajta, de a haladásom szóra avagy képre sem érdemes
Posted by Picasa