2011. április 28., csütörtök

2011. április 19., kedd

Táska mánia

Duriban jártam a múlthéten, vettem nyakkendőket 15 darabot hármat már felhasználtam.


A lányom már hétvégén ezzel a táskával ment a barátaival szórakozni. Tudom nem a legszebben kivitelezett, de az elképzelés megvalósítása részemről már siker.


Alexandra válogatta össze a neki tetsző színeket. Külső ráhajló részéig vannak meghagyva egyben a nyakbavalók, utána szétbontottam a és újra összevarrtam így meg lett a táska hátsórésze is kellő bőségben sőt még a vállpánt is kijött belőle.


Egy fotó a kisasszonyról remélem nem látja meg ezt is csak véletlenül sikerült róla készíteni kissé megskalpolva.

2011. április 16., szombat

Macus, Vikivel:)

Tegnap itt járt nálam sajnos csak rövid ideig tudtak maradni:((
Nem régen játékot hirdetett Macus, természetesen én is jelentkeztem és kaptam tőle egy gyönyörű sálat:)))  Érdekesség még ebben az ajándékban én választhattam több aprólékos gonddal elkészített csipke csoda közül kérésemre direkt hozott farmerrel hordhatót is. Szerintem sűrűn nézzetek be hozzá mivel megsúgta szeretne még hasonló játékot hirdetni:)))Milyen rövid az eszem nem elfelejtettem a sál nevét pedig mondta Macus, viszont  azt tudom tolnai gyapjúból készült, jó meleg és pihe,puha. Egész este ebben virítottam tegnap le sem akartam rakni, a férjem  nevetve kérdezte talán sálban akarok aludni is?
Vikinek sajnos nem tudtam ajándékot adni mert a kész "műveim" nem nyerték el a tetszését....... Majdnem elmondta az anyák napi verset, de anyukája előtt titokban kell tartani ezért én sem halhattam. A félkész tojásomon   úgy láttam  megakadt a szeme és a kis fejű macskámon is, de nagyon sikeretlen szegény így nem adtam oda tündér Vikinek, de javítom a hibáit és eljuttatom hozzád kicsi lány ígérem! (-nehéz egy óvodás kedvében járni)

2011. április 10., vasárnap

Nyuszi család, és a kötőfonalam.

Szerelem lett első látásra ez a kis minta. Hamar elkészíthető  Plum Street Samplers  oldalán találtam és a tervezőnek Paulette Stewart van még egy pár hasonló  imádni való mintácskája.
Húsvét közeledtével arra gondoltam készítek a kis unokámnak egy tojás gyűjtő zsákocskát. 
Egyszerűen képtelen vagyok két egyszínű fotót készíteni mert hol kisüt a napocska, hol a bárányfelhők  mögé bújik.

Az utóbbi időben sokat  kötöttem két teljes héten keresztül, de nem készült el a "mű" sajnos a fonalam elfogyott:(((  Mivel  nehezen beszerezhető "urulécről" van szó megmutatom a kötésem is.....talán soha nem érek a végére.


Teljes terjedelmében kiterítve még én sem láttam mert várja az utánpótlást már ígéretet kaptam az egyik kedves blogoló társamtól egy cserére a héten remélem megtudjuk ejteni:)) és jöhet a befejezés.
Ezzel voltam mostanában elfoglalva. 
Majd elfelejtettem még horgolok is pár apróságot, de az még titok:)))