2012. augusztus 10., péntek

Lassan véget ér az olimpia

és nem mutattam még mit is készítettem az én versenyszámomban. Két vállalásom volt, de az egyikkel nem hinném,hogy elkészülök. Sikerült egy nemezelt, horgolt táskát összehoznom.  22x42cm plusz a talpa 15cm 70°c mosva.
Egyik oldal

 Másik oldal


Közelről


Igen a virág kisebb hőfokon lett mosva és később rávarrva. Horgolás közben nyilallt belém mi van ha nem is lehet nemezelni ezt a fonalat (turkálós szerzemény) egy ideje mindig megveszem azokat a fonalakat melyeknek a papírján megtalálom az anyag összetételnél a woll, vagy a cotton szavacskát:) 


Visszatérve a nemezeléshez, gyorsan készítettem egy virágot az aktuális mosnivalók közé raktam ...... lehet nemezelni. Kicsit összement és bolyhosodott. Megnyugodva folytattam a munkát közbe, közbe kiterítve láttam ez hatalmas lesz ezekben az esetekben erős kétségeim támadtak, le sem mertem teljes egészébe fényképezni:(  Virágokat gyártottam saját magam megnyugtatására ezeket a végén rávarrtam nem mertem mosás előtt féltem nagyon összegyűrődik. Sőt azt sem tudtam mi lesz a végeredmény......ez a fonaltároló lett!


Nem az utolsó nemezelt táskám! Fantasztikus átalakuláson ment át még mindig rácsodálkozom a végeredményre, hogyan lett a rút kiskacsából hattyú.

2012. augusztus 2., csütörtök

Frou - Frou kisasszony

Kihímezve, keretezve már a szobánk falát díszíti.

Saját keretezés egyéni elképzelésem alapján, csipkés romantika:)


Régen hímzett dolgaimat előkerestem és iparkodom a végső formát eltalálni, konyhaasztalunkon látszik az előkészület.

Régi kopott keret újrahasznosítva.


Virágport fúvótündérem is csak elkészült.....nagy sokára. Talán ajándék lesz belőle.


Most rohanok olimpiát nézni! 
Itt jegyzem meg, beneveztem  a facebookos kötős, horgolós csoport Fonalimpiájára horgolt cuccaim lesznek láthatók nem sokára! Addig is jó szurkolást nézzétek az olimpiát!

2012. augusztus 1., szerda

Játék vége

Először is megköszönöm, hogy játszottatok velem!!
Nyolc játékos közül sorsoltam. Képekben jöjjön az eredmény hirdetés.
Kedves Judit te lettél a szerencsés akinek elkészítem a harisnyát, kérlek jelentkezz a profilomba levő címen. Részletek megbeszélése végett.