2009. április 3., péntek

Titkoskert



ELKÉSZÜLT! Hosszan tartó böködés után végre befejeztem, nagy örömmel tölt el a kész
varrományom nézegetése. Még nincs se mosva, se vasalva csak úgy retkesen szutykosan gyönyörködöm benne, keresem a kimaradt öltéseket, mivel van benne egy pár a kontúrozásnál is pótoltam a hiányosságokat, de szerintem van még. Találtam olyan öltést amiben csak a félkeresztek voltak meg varrva az olyanokról nem is szólva ahol csak egy szemek kellettek egy színből, na hát azokat nem győztem pótolni! Bizonyára úgy jobban haladtam azért hagytam ki na de most a végén igen csak vissza fogott:) meg is fogadtam legközelebb jobban figyelem az apró részleteket, de kitudja én már ilyen vagyok sietek amíg tudok aztán meg egy helyben topogok:)
Lassan jöhet a következő, nagyobb alkotásom amire nagyon készülök, de addig is rendbe kell szednem a varrós cuccaimat, mivel igen nagy a káosz, fel nem tekert fonalak, gyűrött mintalapok, félbe hagyott és elkezdett hímzések, a gépen ide oda elmentett minták (hörcsögítisz)egy szóval tavaszi nagytakarítást kell csinálnom!

12 megjegyzés:

Dora írta...

Hu, de szép! Nekem is el van kezdve, de hol vagyok még a végétől!

Dora írta...

1 szállal kontúroztad egyébként?

Jutka írta...

Kösz:) De megleptél! Igen egy szállal, viszont azt a sok-sok francia csomót két szállal csináltam, eggyel olyan picinek tűnt, és ha már megtanultam nagy nehezen, akkor látsszon:)

Dora írta...

Milyen értelemben leptelek meg? Hogy olvasom a blogod? :)

Azért kérdeztem, mert én elkezdtem két szállal, mert azt irta a minta, és hát a tiéd olyan jól néz ki... de persze nem fogom már kibontani az enyémet, mert a 6 lapból 1-nek a kontúrjai már megvannak...

Jutka írta...

Igen,hogy olvasod! Tudom két-három lánynak szoktam írni, de elég kezdetleges az én blogom csak úgy magamnak csináltam és nem reklámozom, van és ez olyan jó nekem.
Elárulom néha bekukucs a te blogodba gyönyörködni és ötletet lopizni irolok pirulok, de írni még nem mertem.

Dora írta...

Hát azt már meg nem mondom, hogy hogy keveredtem ide :) De már korábban is akartam hagyni kommentet pont az MP kép miatt, csak én is hezitáltam, hogy letámadhatlak-e ismeretlenül :) De hogy kész lett a kép, és oooolyan szép, hát nem bírtam ellenállni :)

A blogomba meg gyere csak bátran! És irhatsz is, bár láttam közben, hogy már meg is tetted. Helyes!

Judit írta...

Nagyon szép lett!
Így látva a végeredményt, nekem is bele kell húznom! :)
Csak közben mindig elcsábulok...

Jutka írta...

Csak szívvel és ne kényszerböl varrd, csábulni meg olyan jó! Csábítani meg még jobb!

Kriszti írta...

Nagyon szép lett a kerted. :)Imádom ezt képet!
Nálam kb. a fele van kész, és lehet úgy is marad. :(

Jutka írta...

Kriszti miért? Ne mondj le róla, ha már a fele kész van előbb utóbb majd csak elkészül! Tudom sok időt elvesznek a picikéid, meg ugye az ember ízlése is változik és formálódik, ha már olyan sok időt eltöltöttél vele azért csak készítsd el. Persze majd egyszer.

Kriszti írta...

Hát, majd egyszer, talán... A kép még mindig nagyon tetszik. A legnnagyobb baj vele, hogy ez az első keresztszemes munkám, amit elkezdtem. Igy megvan benne a kezdők összes lehetséges hibája. Valami aida-szerű anyagra kezdtem, ami nem teljesen szabályos, 3 szállal. Gyakran előveszem, megnézem, de még nem volt erőm 3 év után újra belebökni a tűt. Félek, hogy látszana a két hímzés közti különbség. Lehet teszek egy kísérletet. Addig meg jövök hozzád gyönyörködni. :)

Fauna írta...

Egyszerűen gyönyörű! Mindig elámulok, ha ilyen szépséget látok. Én nem tudok ilyet sajna.