2009. április 20., hétfő




Igaz Lau nem hívott játékra, de azért én is megmutatom a cicámat, na meg a kutyámat is. A Bandi bejöhet a konyhába enni, na meg kicsikét hízelegni, dorombolni és dörgölőzni, ki is használja a helyzeti előnyét a kutyával szemben. Talán a képen látszik is, de mindenki tudja hol a helye cica bent a kutya kint az udvaron, ahol aztán szét is rág miden kinn felejtett holmit /kerti szerszámok, műanyag cserepek, locsolócső, fadarabok/ egyszóval mindent.
De azért jó barátságban vannak remélem tartós lesz ez a "kutya, macska barátság" semmi nem árnyékolja be. Már egy éve szoktatjuk őket egymáshoz, annyira, hogy a télen együtt aludtak van is róla kép csak egy kicsit fénylik a szemük a vakutól, szóval rossz kép.

3 megjegyzés:

Fauna írta...

Hú de szép kutya! Párom húgáék is imádnák, mert fekete. :) Jól látom, hogy staffordshire terrier?

Jutka írta...

Na te aztán értesz az állatokhoz,így kép alapján megtudod állapítani a fajtáját! De nem is csodálkozom látom a képet ő is nagyon aranyos a kedvenced?

Fauna írta...

A staffordshire az egyik kedvenc kutyafajtám. :) A vállamon a göri az egyik a három közül, Norbi. Itt van sok-sok kép róluk (6 oldalnyi fotó), ha érdekel:
http://kepek.csincsik.hu/Allatok/Vadaszgoreny/