2009. április 23., csütörtök

Mivel a tündér port fújó tündér nem szeretne nálam lenni, újból félre raktam, de nagyon akartam egy Nimue képet varrni így most már óvatosan néztem körül tündér ügyben előbb megkérdeztem Elfinet, kihímezhetem, és később a szemüveg tartómat lehetne majd vele díszíteni?



Láttam a titkos bólintását így aztán neki kezdtem volna, ha van itthon hozzávaló fonalam, de nem volt, a minta leírás szerint megfelelő színek a készletembe. Nekem nem egyszerű beszereznem a fonalakat, vagy beutazom Szegedre vagy marad az internetes rendelés. Mind kettő napokat vesz igénybe és sokszor AZONNAL kell megkezdeni az aktuális böködést maradt a készletben fellelhető színek összeválogatása ilyen lett Elfine, viszont egyből sikerült ezt jó jelnek veszem! Remélem jó szívvel őrzi majd a szemüvegem, ha már rárakom a tokra. Egyetlen helyen javítottam, a száját mert nagyon "Annácskásnak" találtam. Szükségem is lesz rá mert a legel képesztőbb helyekről került már sokszor elő, hosszas keresgélés után hűtő szekrény, szennyes tartó, szerszámos láda stb pedig ezeken a helyeken ezer százalékig nem varrok és nem is olvasok hogyan kerültek oda számomra rejtély? A mai napig nem értem!

4 megjegyzés:

Mariska írta...

Szia!
köszi , én is csak dicsérni tudom a Te munkáidat! ez a lepke nagyon jó! az MP-hez Te választottad a színeket?
a sárga virág egy neve nincs vásznon van amit egyszer a miskolci bolhapiacon vettem. ez nem alkalmas Haed-hez, ahhoz én zweigart vásznat vennék kb 28-ast, de a mintától függ.
nekem sajnos már kell egy jó szemüveg,azzal látom.
A nagyító akkor kell ha nincs jó fény.
üdv
Mariska

Jutka írta...

Nem én választottam a színeket a leírás szerinti színekkel van varrva csak, a vásárlásnál nyúltam mellé az állványon csak árnyalatnyi eltérés van, ezért nem vettem meg az eredeti színt, mert pici az eltérés.
A nagyítóval én még nem mertem próbálkozni, de eljön annak is az ideje.

Kriszti írta...

Ezt a mintát még nem is ismertem. Nagyon tetszik.

Jutka írta...

Gondolom, neked nincs annyi időd böngészni, mint nekem.