2009. szeptember 14., hétfő

Megújult a kedvenc web áruházam és óriási nyeremény játékot hirdet szerintem érdemes részt venni rajta. Az első lépéseket xszemesbolt.hu megtalálod.



A könyv jelző készítésben is részt veszek, mivel most kezdődött az iskola, így aztán Szandi lányomnak szüksége is van rá. Nem csak erre az egyre több is kellene, de most hamarjában ezt sikerült összehoznom.


A kettő kép között annyi a különbség a félkészet este fényképeztem, akkor olvastam el alaposan a kérést legyen félkész állapotban is kép róla. Ilyen sikerült, ez a kész meg kellő napsütésben.



Az ollócskámról most fedeztem fel, mennyire jól és biztonságosan lehet vele kidarabolni az elrontott részeket.(sajnos volt benne részem, de ez más téma)

2 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Szia!
Egyszerű, de aranyos a könyvjelződ! Ha megnézed az enyémet és sem bonyolítottam túl. Az egyik foltvarró barátnőm (mellesleg nick-név druszám is) Kapja majd meg. De ha nem tetszik neki, akkor marad nekem, hisz a név ua.

Jutka írta...

Szia!
Biztosan tetszeni fog neki. Praktikus ajándék.:O) Nagyon irigykedem arra aki olyan jól tud géppel varrni és hímezni mint te.