2010. február 28., vasárnap

  Elegem van a télből! A hideg fehérségből, a hideg szürkeségből, az olvadó hó maradványokból!!!

Teljesen kikészít a szürkeség  színeket akarok sárgát, zöldet, türkizt, pirosat!
A lakáson kívül szeretnék már huzamosabb ideig lenni a virágos kertemben kapirgálni  a növénykéimet rendezni, ápolni, átpakolni  ültetni vagy egyszerűen csak meg állni és gyönyörködni a tavasz színeiben!
Most, ha kimegyek az udvarra csak szürkeséget,  esőt, vizet, sarat látok és ez engem nagyon lehangol. Az utcán is a vízelvezető árkok tele vannak a tél olvadékával apróbb szemetekkel egyszóval igen csak ronda látványban van részem. Még a nyíló hóvirágok sem  tudnak jobb kedvre deríteni.
Talán a napfény hiányzik a ragyogás a melegség.  Jól  belélegezni a melegedő tavaszi levegőt zöldülő természet illatát, ízét érezni az egész testemben a lassan felmelegedő levegőt ahogy  lekerül a télikabát egyre kevesebb ruha kell és nem fázom.
Nem a nyár melegére vágyom a Tavaszt hiányolom már nagyon.
Mikorra ér már ide?

3 megjegyzés:

fpárduc ugrásai írta...

Pici türelmedet kéri még a tavasz, csak egy nagy levegőt vesz, mielőtt ide ér, már érezni, hogy közelít, már duzzadnak a rügyek, már a cicák is megkezdték a nászt, már a föld is kiengedett a téli dermedtségből, csak egy kicsi kell még, egy kis plusz, és eljön, itt lesz, feléled a természet, és majd nem győzöd kapkodni a fejed, mert mindenhol történik valami....
Csak egy kicsi kell még...

Judit írta...

Remélem, hogy minél hamarabb tavasz lesz!!!
Már én is nagyon várom, de vajon hol késlekedik???

Jutka írta...

fpárduc:igen ebben bízom én is.
Csak egy kicsi kell még...
Judit: meg kellene keresni?:-))