2010. június 12., szombat

Együtt kötöttünk!

 

 Tegnap délután közös kötésben vettem részt a "csajos klub"  tagjaival, jobban mondva kézimunkáztunk mivel hárman kötöttünk,ketten xszemeztek  Timi horgolt, Marika gobit varrt. Macus és Limara szervezte a közös "tűs" délutánt. Sok, sok  köszönet nekik érte, mert nagyon jól éreztem magam köztetek  csajok! Annak ellenére, hogy ti már egy összeszokott társaság több közös programmal a hátatok mögött, szívélyesen, kedvesen, barátságosan fogadtak. Pillanatok alatt elrepült a délután a kellemes társaság a jó kis beszélgetés, egymás elkészült és folyamatban lévő dolgainak megnézése, megtapogatása a gyapjú fonalak mutogatása és úgy összességében tényleg jól sikerült a délutánom.
Nem szeretnék ismétlésekbe merülni, még annyit  talán és ez kifejezi  azt amit nem tudok szavakba foglalni egész éjszaka a találkozóval foglalkoztam gondolatban, vagy álmomban magam sem tudom, de sűrűn eszembe jutott a találkozónk.

Ezt a Kiri kendőt kezdtem el kötni, na nem tegnap már a múlt héten mikor kiderült nálunk is lesz ilyen délután.Viszont most tudatosult bennem én nem olyan módon szedem le a szemeket ahogyan az elő van írva a lányok szerint az előírás szerinti szebben kiadja a mintát és valóban, volt alkalmam látni erre is jók az ehhez hasonló össze jövetelek, és még biztosan sok minden  másra.
Talán az első kép adja vissza az igazihoz hasonló színt. Ez a fonal az ami csalódás volt számomra az Uruguay
rendelésből, de minél többet nézem egyre jobban megbarátkozom vele. A farmer kékje mellett kimondottan jól mutat, viszont nem tudom szoktak farmerrel csipke kendőt hordani? Szandi lányomnak kimondottam be jön a színe, ő már csak tudja.:-)


Posted by Picasa

8 megjegyzés:

Dora írta...

De jó kis programotok lehetett!
Nekem tetszik a színe ennek a kendőnek!
Miért ne lehetne farmerhez hordani? Én a kék-zöldemet anno farmerszoknyával vettem fel :) Valahol a blogomon fent is van.
Sőt úgy rémlik, hogy a naranccsal meg farmerban fotózkodtam...

Vera írta...

Nagyon vártam már a beszámolodat. Szép a kendőd. Gratulálok

Jutka írta...

Dora, Jó volt tényleg. Milyen sok fontos dologról akartam még írni,csak ennyi sikerült.
Valami ilyen lehet nektek is a sárkány tali.
Megnéztem a képet a farmer rucis kendőset valóban jó együtt a szerelés.

Vera, majd ha elkészül akkor gratulálj neked jobban megy a kötés mint nekem. Szerintem még vagy két hét mire elkészül, különösen ha elkezdem a nagy tervemet.
Ajajj két nagy tervem is van:-)))))

gromine írta...

Nagyon szép lesz ez a kendő, nekem tetszik a színe.

Milyen nagy terveid vannak, ha meg szabad kérdezni? Hímzés?

Jutka írta...

Timi,az óriás képemet szeretném hamarosan elkezdeni, minden meg van hozzá rámán az anyag a fonalak feltekerve, csak előtte pár apróságot szeretnék még csinálni. A másik nagy terv pedig egy számomra új kézmunka elsajátítása.
Kezdem azt gondolni talán túlságosan fiatalos ez a szín, de nem baj úgy sem az enyém lesz az a kendő. Akad fiatal gazdája

Limara írta...

Nagyon jó délután volt, feltöltődtünk mindannyian szerintem:)) A kendő gyönyörű, a színe is!:))

Judit írta...

Szép kendőcske! :))
Tetszik a színe :)

Jutka írta...

Köszi!