2010. június 30., szerda

Ezt meg kell mutatnom

Az én harci kutyám :D


Az a bamba feje olyan aranyos!  A párom nem hitte el nekem még a saját szemével meg nem győződött, róla  a kiskutyája a kerti széken szeret ücsörögni. Ma eső után kimentem szétnézni az udvarra és elkaptam őkelmét. Így már fényképes bizonyítékom van rá igen is ő az úr  a kertemben, ha én nem varrok vagy kötök a hinta ágyon. Az én drágaszágom  meg is kért ne hagyjam kint a készülő varrományaimat, kötéseimet mert ez a kutya képes lesz rá és befejezi:)))
Sajnos az idei évben  az időjárás nem kedvezett a kinti kézimunkának, vagy nagyon meleg van vagy az eső esik. Talán ezért nem is haladtam úgy amennyire én szerettem volna, viszont elkezdtem a nagy művem és erős kétségeim támadtak vele kapcsolatban. Kell ez nekem?


" Mask Of Autumn"  a kép neve  és 350x545 öltés  50 szín, 20as Aidára  Roshace hímzőfonallal  2szálával varrom.  Egy szállal kezdtem el látszik is a szélén, de  nem nyerte el a tetszésemet, nagyon átvirít a fehér Aida ezért döntöttem a két szál mellett, mivel sötét színek dominálnak benne. Úgy tervezem talán három év alatt elkészül. Szeretnék közben mással is elbíbelődni.



Már elkezdtem kötni egy kendőt, valamiért ez is sötét szín:)

8 megjegyzés:

nöné írta...

Azért ennyire sötéten ne lásd a jövőt:o)

Judit írta...

Óóóó, szerintem ez egy nagyon szép kép lesz!
Hajrá, hajrá!!!
A harci kutyád milyen aranyosan néz hátra :)

Jutka írta...

Nöné, csak a véletlen műve a feketék tobzódása:)

Judit, erősen rászorulok a biztatásra!

Amanda írta...

Vagy hagyd kinn és a kutyád befejezi!
Persze, hogy kell ez neked, nekünk is, mert nagyon kíváncsivá tettél.

Vera írta...

Látom most a sötét szin a menő...Este nem látszik hol ül a kutyus. őrzi a széket és a kézimunkát...

Dora írta...

Na vártam már, hogy mikor kezded el :) Kíváncsi vagyok milyen lesz a 2 szálas hímzés. Addig én nem csinálom azt amit én akarok 20-asra :-D
Nekem mondjuk okésnak tűnt az 1 szál... de majd úgyis nyomon követem, hogy hogy haladsz vele, és hogy mutat, meg lehet-e 2 szállal varrni 20-ason.

Jutka írta...

Amanda, szerinted ? befejezné?:)

Vera, tudod mikor őrizné?

Dora, gondolhatod miért támadtak a kétségeim. Egyszállal nem tetszik lehetséges a fonalban van a hiba azt mondják picit talán vékonyabb a DMCnél kétszállal szebb ugyan, de sokkal nehezebb a hímzés vele. Látszik a képen nem írtam ugyan, de van mind a két féle hímzésböl rajta a ritka is fekete az elején és az a tömött is fekete. Egyszerűen nem tudok dönteni mi legyen a végén befejezetlen lesz a nagy művem?
Alszom rá egy párat:(

gromine írta...

Aranyos a kutyusod.
Lehet, hogy én kettő szállal hímezném, igaz, hogy akkor tömöttebb, de takar.