2010. július 19., hétfő

A szeretet szárnyakat ad

Remélem a fordításom jól sikerült természetesen a igénybe vettem a web segítségét mivel franciából még rosszabb vagyok mint angolból :)
Elkellet kezdenem valami újat mivel a rece hálóm nem nagyon akar sikerülni:(  Egyenetlenek a szemek így sokat kell még gyakorolnom mire meg merem mutatni. A Mask of Autoumn még mindig várat magára nem döntöttem az egy vagy két szál között. A kötéshez az ideg rendszerem nincs elég stabil állapotban eléggé bonyolult mintát választottam. A tököcském pedig nagy csalódás a színei sokkal sötétebbek mint ahogyan azt én elképzeltem és képen is láttam, majd az ősszel talán a hangulatom is meg jön hozzá.
Ezért kezdtem el Isabelle Haccourt Vautier: Les sites de L'Amour samplerjét. Bár ebben nem vagyok biztos most, hogy leírtam gondolkodtam el mit is jelent a sampler na majd utána nézek. 
Az anyag 18as Aida ezt vettem a Mask-os csajnak eredetileg, csak mindig kellett valami kis hímezvénynek és addig  sikerült egy, egy picit levágni belőle míg kevés lett az anyag különben is nagyon nagy  lett volna, ha elkészül :)
A festés fogyó kúrás teával történt már 15 éve állandóan súly felesleggel küszködök ezért ehhez hasonló teákkal el vagyok látva szerintem erre tökéletesen megfelel mivel fogyni nem lehet tőle ( bár enni sem kellene egy,egy kúra alkalmával :) akkor esetleg sikerülne)
A fonal 152 Anchor ez még belefér a kék, barna hírtelen jött mániámba.
Sok butaságot összeírtam csak a lényeg marad ki belezúgtam ebbe a mintába az ívek, a rózsák a betűk és a madár nekem nagyon belopta magát a szívembe és hímezni is nagyon jó!

9 megjegyzés:

Judit írta...

Nekem tetszik az anyag is, meg amit készítettél rá, az is. :)

Ezekkel a teákkal én is így vagyok.
Tavasszal csináltam egy kúrát, bár a kilók nem nagyon mentek le, de a hajam nagyon hamar dús lett megint, a fodrász nagy örömére. :))

Delfike írta...

Szépet választottál ismét! :)

Amanda írta...

Az ívek, a rózsák, a madár nekem is nagyon tetszenek. Szépet készítettél...már megint. A rece-csipkét pedig kéretik gyakorolni, mert engem is érdekel a dolog.

Vera írta...

Persze erről hallgatál, mutatos és szép.

Limara írta...

Nagyon szép!:))

gromine írta...

Nagyon szép !

xlliann írta...

Köszönöm lányok a dicséret nagyon jólesik!:)

Judit ez fogyis dolog kihatással van a haj dúsulására?
Nem győzöm vágatni meg ritkíttatni mivel nyáron nagyon meleg.

Amanda a recéről beszélnünk kellene

Judit írta...

Nekem ezektől a teáktól nagyon dúsul a hajam. Szerintem van haj, és körömerősítő hatása.

Irenka írta...

Ez a minta gyönyörű! No és persze a kivitelezés is :)