2010. december 14., kedd

Délkelet

Magyarországra is megérkezett a tél immár huszonnégy órája szinte egy folytában havazik. Miután  a munkából hazaértünk elkezdtük lapátolni a havat a ház körül kellemes jó éppen  hó ember készítésére alkalmas kicsit összeálló kevéssé tapadós havunk volt délután, ezt sikerült összehozni belőle:D
Ablak dísz csak sajnos az üveg visszatükröződése miatt használható képet nem tudtam készíteni és a horgoblogos játék adta az ötletet hozzá.


A horgolást nem tudtam megunni így egy szatyorkát még csináltam a Barka táskás játék juttatta eszembe.
Réges, régen még alig tízen éves koromban nagyon sok hasonló táskát gyártott a családunk (talán abban az időben sajátítottam el a horgolás alapjait)
Egyszóval ez lett azén "retró" szatyorkám kicsit megbéleltem mert ajándékot szeretnék benne elhelyezni és ne látsszon azonnal legyen meglepetés.


Annyit még a mikulás bácsi hozott nekem Pilátes dvd-t írhatnám megy a test mozgás ezerrel, de ez nem fedi a valóságot.....hááát tornázgatok.
Nagy felfedezés a saját testemen a hát izmaim. Talán nincsenek vagy egyáltalán nem működnek. Minden gyakorlat ami a hát izmokat mozgatja meg kimondottan fájdalmas és nehézkesen megy.
A láb és a has izmok sokkal jobban működnek nincsenek hasonló problémáim, de ez van mit tegyek?
Megyek tornázni.

4 megjegyzés:

gromine írta...

Nagyon aranyosak lettek.
A rámát, a formát gallyból hajlítottad hozzá?

Judit írta...

Szépek a horgolmányaid! :)

Jutka írta...

Gromine, nem én hajlítottam a gallyakat, így vettem.

Judit, nálunk a kis fiúcska a befutó a hóember családból:)

Dóra írta...

De jópofák ezek a hóemberek.

Én is Pilatesezek itthon. Kezdő program. Immáron ezredjére futottam neki. Én is leginkább a hátam érzem, pedig az nekem nagyon edzésben van. Viszont hasizom szempontjából állati gyenge vagyok, a felgördülésket leginkább a kezemmel húzom (megkapaszkodsz combtőnél, na nálam ott nem megkapaszkodsz, hanem megragaszkodsz van)