2011. február 14., hétfő

Újabb díj + fonalshoppos játék

Kedves helybéli tűbarátnőmtől kaptam a "Baráti ölelés" díjat  szeretettel adom tovább mindenkinek aki a barátjának tart és szüksége van egy virtuális baráti ölelésre.


   

Az elmúlt héten keményen kötöttem mivel azt éreztem a Fonalshoppos játékra nekem be kell neveznem.
Tudatlanságomban nem is gondoltam olyan egyszerű tényre, hogy egy régebbi köteményt vagy horgolmányt is nyugodtan beküldhetek nem, én egy teljesen új keletű mellényszerű akármit találtam ki, mostanában elég fázós a hátam és a jobb vállam a hideg miatt vagy talán öregedem?

Tetszik a kötésem? Lehet szavazni rá a facebook-on a fotóra kattintva majd a kép alatt a tetszikkel lehet, vagy e- mailben az info@fonalshop.hu  a fotó (130) számát kell elküldeni. Egy képre egy mailröl csak egyszer, viszont több verseny műre is lehet szavazni!

A saját részemre terveztem ugyan, de Alexandrámon sikerült lefényképeznem:) azért írom ezt le mert nem én vagyok ez a csini valaki a mellénykémben őrá ugyan kissé nagy lett így a hátulját összefogja. Elárulom rajtam nem áll ilyen jól:(
Mellékesen? megjegyzem mikor megkértem rá próbálja már fel és készítsünk egy képet róla egész elismerő pillantást vetett rá.

A mellényem történetét is leírom. Ezt a mintát még anyukámtól tanultam ő kombiné mintának nevezte és gyerekként minden évben kaptam egyet, kettőt télire, hogy ne fázzak természetesen gyapjúból és azok a régi gyapjak igen csak szúrtak :)  A mintát már sok fajta feldolgozásban láttam több helyen is.


Gondolatban egy szállal és hármas tűvel képzeltem "Red Heart Margareta" mogyoró színű fonalból így próbáltam először, de az idő rövidsége  és az én tempóm végett két szálat fogtam össze és hatos tűvel éppen csak elkészült a megadott időpontra. Még csak azt szeretném hozzáfűzni a két képnek a színe között van az eredeti az egyik tegnap természetes fénynél készült az alsó viszont most és vaku nélkül mert a vakuval olyan fakónak  nézett ki az egész így meg sötétebb re sikeredett.

11 megjegyzés:

Nagymamis írta...

Ez nagyon szép lett! Szavazok! A facebokon a fonalshop-os oldalon keressem?

Altair írta...

Teccik! :o)

Amanda írta...

Szép pályamunkat, sok sikert!

gromine írta...

Nagyon szép lett !!
Szavazom .

Jutka írta...

Köszi csajok a szavazatot.
Igen mami a facebokon a fonalshoppos oldalon, de az oldalamon fölül az a szavazásbanner egyből odavisz és lehet gyönyörködni.
A siker nem szokott utolérni a hasonló játékokban, de szeretek részt venni.:)

PETUNIA írta...

Hú, ez nagyon rendben van :o)

Aranka írta...

Nagyon szép lett, és becsülni való az erőfeszítésed, hogy új alkotással nevezz be.

Medora írta...

Nagyon szép lett, nem kellett volna mondanod, hogy nem rajtad van (irigykedjenek csak milyen jól nézel ki!).Én is szavazok rád!

Judit írta...

Sok puszi névnapod alkalmából! :)

Jutka írta...

Medora,nem kellett volna... azért én napi szinten látom magam. Régen volt amikor hasonlítottam egy kicsit a lányra:))
Judit köszönöm!

Piszke anyóca írta...

Hál' Istennek a gyanú árnyéka nem férhet hozzá az én mellényemhez! Megkönnyebbültem. :D
A mellényed nagyon tetszik, én is megyek szavazni! Ezt a mintát már régen levadásztam a Ravelryn, egy kardigán formájában. A neve: Liesl. Várja a sorát, hogy elkészítsem.
Még egyszer gratulálok! Remélem most szerencséd lesz!b