2011. április 16., szombat

Macus, Vikivel:)

Tegnap itt járt nálam sajnos csak rövid ideig tudtak maradni:((
Nem régen játékot hirdetett Macus, természetesen én is jelentkeztem és kaptam tőle egy gyönyörű sálat:)))  Érdekesség még ebben az ajándékban én választhattam több aprólékos gonddal elkészített csipke csoda közül kérésemre direkt hozott farmerrel hordhatót is. Szerintem sűrűn nézzetek be hozzá mivel megsúgta szeretne még hasonló játékot hirdetni:)))



Milyen rövid az eszem nem elfelejtettem a sál nevét pedig mondta Macus, viszont  azt tudom tolnai gyapjúból készült, jó meleg és pihe,puha. Egész este ebben virítottam tegnap le sem akartam rakni, a férjem  nevetve kérdezte talán sálban akarok aludni is?
Vikinek sajnos nem tudtam ajándékot adni mert a kész "műveim" nem nyerték el a tetszését....... Majdnem elmondta az anyák napi verset, de anyukája előtt titokban kell tartani ezért én sem halhattam. A félkész tojásomon   úgy láttam  megakadt a szeme és a kis fejű macskámon is, de nagyon sikeretlen szegény így nem adtam oda tündér Vikinek, de javítom a hibáit és eljuttatom hozzád kicsi lány ígérem! (-nehéz egy óvodás kedvében járni)

9 megjegyzés:

Irenka írta...

Gratulálok, szépet nyertél! És szépet írtál.

fevi írta...

Gyönyörű sálat kaptál, biztosan nagyon boldog a mi drága Macusunk, hogy ilyen nagy örömet okozott! Ezt a sálat én is egész nap a nyakamban hordanám, még az idő is kedvezett neki, mert olyan hűvös volt! Sok boldogságot a sálhoz!

Ami írta...

WOW! Valami meseszép ez a sál!!!! Gratulálok, igazán szép ajándékot kaptál Macustól!
Egyszerűen nem tudok betelni a látvánnyal! :)

Amanda írta...

Szép ajándék, viseld egészséggel, és ne csak farmerral.

Macus írta...

Jutka!
Köszönöm, hogy ilyen szépet írtál. Én is sajnálom, hogy csak annyi türelme volt Vikinek...
Azt nem írtad, hogy azért mi sem jöttünk el Tőled üres kézzel, hiszen a szépséges fehér fonaladból kaptam. Vikinek már ki is gondoltam belőle egy nyári csipkés kardigánt, olyan ünneplőset.
A sálat viseld egészséggel!

Jutka írta...

Köszönöm lányok a jó kívánságokat a sál viseléséhez:)

Vera írta...

Hú ha! Gyönyörű színe van ennek a sálnak.. Gratulálok az ajándékodhoz!...

Ilona írta...

Szép, vidám sálat kaptál, használd egészséggel.

Névtelen írta...

Gratulálok, ez a sál... valami gyönyörű! Macus csodaszépen köt.