2012. június 5., kedd

Elfogyott a fonalam

  Sajnos így nem tudom készen mutatni rendelnem kell fonalat hozzá.....bizony ez nem kis feladat, egyetlen motring fonalat merjek rendelni?  Ehhez a hímzéshez már kétszer kellett vennem fonalat és nem csak azt a pár színt kértem ami feltétlenül szükséges, egyebeket is. Elgondolkodtam.......talán célszerűbb megvenni egy olyan hímzést nem tudom mi a neve, ahol mindent adnak hozzá.



Megpróbáltam hasonló színt összehozni.....de nem az igazi. Kicsit vizes lett a hímzésem a sziklakerti növényektől az éjszaka esett nálunk, nem volt nagy vihar.


Frou-Frou kisasszony haját már átvarrtam, de még nem az igazi szerintem új frizurát kap hamarosan.

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nekem tetszik, nagyon! :)
Farci

Névtelen írta...

Jutka, melyik színre lenne szükség? Ha van nálam belőle, ismeretlenül is küldök szívesen! :)
Néha ugyanannak a gyártónak ugyanaz a kódú fonala sem teljesen ugyanolyan, remélem, sikerül megtalálni a megfelelőt! :)
Megint egy merész, szép választásod ez a francia plakát, remekül néz ki már most is.
Brigi

Jutka írta...

Kedves Brigi!
Köszönöm a felajánlásod ismeretlenül is!
Roshace fonallal hímzek, mivel ezt találtam a legolcsóbbnak, legkönnyebben átválthatónak annak idején mikor elkezdtem hódolni ennek a hímzős szenvedélynek.... Utána gondolva lehet jobb lett volna itt helyben kapható fonalat választanom:)
Hiányzó szín R:870
Tapasztaltam már árnyalatnyi különbséget én is a fonalak között, de ez van csak ezeknél a nagyobb méretű képeknél jelent gondot a szín eltérés.
Az @cimem a profilomban található mivel névtelenül írtál így nem tudlak megkeresni!

Vera írta...

Remélem sikerül a fonal gondot megoldani... a többit már leírtam másutt, nem ismétlem magam......Sajnos én mindig kevés fonalat veszek, de szerencsém hogy helyben tudok venni... , csak Pécsig kell menni...
Aggódva néztem lesz-e Nálatok is cirkusz, szerencsésen megúsztátok...

A képed szép lett!

gromine írta...

Nagyon szép lesz a kép.
Szívesen segítenék fonál ügyben, sajnos még nem is hallottam ilyenről. Nálunk ancore-t lehet kapni, ha ilyen váltás is jó .

Ilona írta...

Jutka! Most nem tudok segíteni a fonal problémádban, sajnos nem xszemezek. Gobelinjeim régóta várnak az újrakezdésemre, nemsokára el is kezdem.

Névtelen írta...

Hűha, ezt a márkát nem használom... Átváltótáblázattal is lehet, hogy érdemes végigböngészni. :) Megpróbálok utánanézni.
Brigi

Névtelen írta...

Átváltás: Rosace 870 elvileg ugyanaz, mint a DMC 435, Madeira 2010, Puppets 7369, Anchor 1046, Venus 2731. Megnéztem, ebből az utóbbi márkából, Venusból van egy megkezdett fonalam, de nem sok hiányzik belőle.
Brigi

Annamari írta...

Pech, hogy ennyire a végén érjen ilyen baleset! Egy motringot rendelni nem érdemes, drágább a leves mint a hús - szerintem.
Remélem megoldódik!
Szeretem a színeit, szép lesz!

Judit írta...

Jutka! Megnézem neked ma itt a kézimunkaboltban, jó? Ha van fel is adom. Mit szólsz hozzá?

Unknown írta...

Nekem ez a kép nagyon tetszik!!!
Nem minden esetben, de a Dimensions készletek esetében valóban olcsóbb a készletet megvenni.

Medora írta...

Nagyon szép a munkád! A jövő héten megyünk Szegedre, ha addig nem oldódik meg, szívesen hozok onnan bármit, amire szükséged van!