2008. december 15., hétfő

titkos kert

Félre raktam a titkos kertemet, pedig már kezd alakulni.Mivel, közben készülök a karácsonyra, többek közt hímzéssel is. Remélem elkészülök vele, mert a fenyőfára szántam, bár lehet csak jelképes lesz a fenyőnk, mert a gyerekek már nagyok unokám meg, még nincsen így nem annyira fontos a nagy fa. Az ünnepi hangulatról azért nem szeretnék lemondani, bár már nem olyan titokzatos a hangulata az előkészületeknek, de azért nagyon várjuk a szentestét.



Mivel, közben készülök a karácsonyra, többek közt hímzéssel is. Remélem elkészülök vele, mert a fenyőfára szántam, bár lehet csak jelképes lesz a fenyőnk, mert a gyerekek már nagyok unokám meg, még nincsen így nem annyira fontos a nagy fa. Az ünnepi hangulatról azért nem szeretnék lemondani, bár már nem olyan titokzatos a hangulata az előkészületeknek, de azért nagyon várjuk a szentestét.
Ünnepek után amíg nem dolgoztunk elővettem újra a titkos kertemet azért közbe-közbe böktem bele, így talán már elhaladtam a feléig. a kontúrozás nélkül nekem nem igazán jön be azért folyamatosan a kontúrt is varrom.


Elkészült a kontúrozás is!


Közben haladtam a kertecskémmel, néha nagyon megy a hímzése le sem akarom rakni a kezemből viszont sokszor a sarokba hajítanám , mert valami szörnyen megtetszik és azzal akarnák már foglalkozni. Kinyomtatni a minta íveket a fonalakat összeszedni hozzá az anyagot kiválasztani, na ezzel lesz egy kis gondom mert csak aida van itthon és a mi kis városunkban nem is kapni más normális vásznat a xszemezéshez. Valamit csak ki találok, hogy anyaghoz jussak!:)



Mivel a kertecskémben pont olyan résznél tartok ahol a francia csomók már megjelentek belőlük is készítettem egy párat. Eszter szalaghímzéses lapjáról sikerült megtanulnom

2 megjegyzés:

Judit írta...

Nagyon, de nagyon belehúztál.
Legalább előre látom, hogy milyen szép lesz majd egyszer az enyém is! :))

Jutka írta...

Köszi, de igazán a kép nem adja vissza a színeket nem tudom miért.