2009. május 8., péntek

Itt a szemüveg tok a tündivel. Nagy nehézségek árán sikerült készre varrnom, mivel géppel nem tudok varrni kézzel még úgysem, sok kívánni valót hagy maga után, de az elképzelésem látszik rajta. Szalag rózsákkal körbe raktam Elfinet a másik oldalára pedig horgoltam fekete csipke virágokat. Első elképzelésem hajócsipkével lett volna, de sajna nincs hajócskám varrni meg nem tudtam hogyan kell, így maradtam a horgolt díszítésnél.

8 megjegyzés:

Dora írta...

Hu, megváltoztattad a blogod nevét, nem is tudtam. Véletlen tűnt csak fel, hogy nem jön semmi már a régi névről!

Nagyon jó lett! Tetszik! :)

Jutka írta...

Kösz,
Igen,úgy gondoltam fejlődni akarok egy kicsikét, össze szedem magam legyen már egy picike (pofája)szeretnék még sokat változtatni csak nem midig megy. A név nem a xekből jött, hanem a ruha méretem:))

Judit írta...

Szép lett a szemüvegtokod! :)

Jutka írta...

Köszönöm Judit!

Laucica írta...

Az elmúlt napjaimban nem interneteztem sokat, jól lemaradtam mindennel:( Ez a pillangó jobb, mint az eredeti, nem tudom a kép torzít-e vagy tényleg ilyen dacos kis undok pofija van, de valami tündéri!! Tisztára beleszerettem ebbe az arcocskába, még a végén én is megcsinálom:)) De miért is nem akar a tündérporos tündér alakulni?
A cicás képednél sokat gondolkodtam, hogy miért is nem jó, aztán rájöttem, mert nem négyzet, hanem téglalap, mert nekem megvan eredeti készletben (várja már két éve a sorát...), de ha nem tudnám, nem jöttem volna rá, miért nem jó!! Én fel nem vállalnám az első hímzésemet nyilvánosan:)))

Laucica írta...

Most visszaolvasva nagyon bután sikerült megfogalmaznom az előző bejegyzést, bocsánat:) remélem azért érthető:)

Jutka írta...

Lehet, csak én vagyok ilyen, nem tudom igazán megfogalmazni úgy, hogy szép és érthető legyen. Igazán akkor látszik a különbség és a fejlődés, ha látjuk a saját bénaságunkat. Igen lehetséges beletelik egy kis időbe míg eltudjuk fogadni és fel is merjük vállalni a hibáinkat,én viszont már túl jutottam azon, hogy érzékenyen érintene a kívül állók véleménye, sőt a negatív megnyilvánulások is előre segítenek. Kivéve a rosszindulat. Nem is ezt akartam írni, de valamiért ez jött.

Jutka írta...

Igen ilyen kis gonoszka! A másik tündit mindig elrontom nem jó fele dőlnek a félkeresztek, na meg egy picurkát elszámoltam, majd egyszer folytatom, pedig a porhoz én festettem a fonalat is és félek fogni fog, ha már így nem jön össze ez a varromány. Nekem jól érthető az írásod,viszont én a sajátomat nem mindig értem!