2009. július 12., vasárnap

Egy játékra találtam Ritánál, jobban mondva két kedves blog barátnőmnél, és eljutottam hozzá, vannak csuda dolgok, ám nála.
Ezek után én sem szeretnék kimaradni a játékból, nehogy már csak nekik legyen Gyergyói mintával készített apróságuk, nekem is kell, önző vagyok? Csak egy kicsikét.
A lényeg szépséges méhviasszal pácolt fa dobozt lehet nyerni a játékon, na meg tapasztalatot és a pici apróságot amit elkészítünk magunknak.
Erről az oldalról lehet válogatni, hát van bőven választék!Őt sikerült kiválasztanom, és mágneses tű tartót készítettem belőle.
Egy kissé mellé fogtam, ahogy az anyagot rávarrtam oda lett az a kis mágnesesség is amit addig tapasztaltam, így nem elég csak rárakni a tűmet úgy lecsúszik, ha nem szúrom bele a tartóba, hogy soha meg nem találom. Már megint rájöttem maradnom kell a régi jól beváltnál nem kell nekem a flancos újítás!
Emlékeim szerint nagymamámnál, a keresztszemes népi hímzések, pirossal vagy kékkel voltak ki hímezve, ezért lett kék az én madaram, ugyan páva a kicsike, de kéknek kék.

5 megjegyzés:

Szentpyr írta...

De jó, hogy te sem maradsz ki!:) Most,hogy látom nálad, engem is csábít ez a minta, olyan szép készen!
Felírtalak!

xlliann írta...

Köszönöm, de már azzal is nyertem, hogy elkészült a mintám és távolabbi kilátások is vannak tervben.

Kriszti írta...

Nagyon szép lett!
Imádom a kéket (is).

xlliann írta...

Kriszti ez a boldogság kék madara, tudtad:O)?

Kriszti írta...

Nekem is ez jutott róla eszembe, amikor megláttam. :)