2010. május 5., szerda

Az én J" betűm

 Régóta szerettem volna ezt a "J" betűt kihímezni sajna csak a mintához jutottam hozzá  így nekem kellett összeválogatni a hozzávalókat. Minden átváltó nélkül a saját szememre hagyatkozva (ez utóbbi csalt) ilyen levelibéka színűre sikerült.
Remélem nem csak én vagyok akaratos és követelőző, mivel a minta kézhezvétele után azonnal neki estem az itthon fellelhető alap anyagokat használtam fel hozzá. A világoszöld és a sárgás gyöngy adta az alapot mert ez volt a készletemben. Az Anchor színskálámból kerültek elő a felhasznált fonalak.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én ezt akkor és azonnal AKARTAM és ezt hoztam ki belőle. Van olyan érzésem ha képre nézek talán máskor sokkal meggondoltabbnak kellene lennem, 28as csillámos Bellana anyagra hímeztem két szállal ezért nagyobb lett mint gondoltam nincs ekkora dobozom képet meg nem szeretnék belőle nem tudom mit kezdjek vele, majd csak ki találom. Viszont nagyon jó volt varrni és ez az első Nora Corbett képem.


14 megjegyzés:

Judit írta...

Gyönyörű!!! :))

Mónika írta...

Nekem is nagyon tetszik, gyönyörű lett. Szépek a színei, nem baj, hogy a szemedre hagyatkoztál, jó lett!

Dora írta...

Szerintem nagyon jó színeket válogattál! Nagyon tetszik!

Unknown írta...

Nekem is nagyon tetszik, csodás lett!!

Kriszti írta...

Nagyon szép lett. Jó szemmel válogattál.
Nekem is tetszenek ezek a minták, annyira vártam a K betűt, de számomra az a minta csalódás volt. Valahogy nem az igazi. De nem adom fel. Még töröm a fejem egy kicsit, mert én is tervezek ilyen hímzést.

Jutka írta...

Köszi lányok!
Kriszti valóban a K nem igazán szép még más betű is van ami nem tetszik, de látod az én betűmet elrontani sem lehet, mivel úgy van megtervezve magában a terv nagyon jó.

Dora írta...

Igen, sajnos a K nekem sem jött be. Igazándiból tervben van, hogy a D betűt átrajzolom K betűvé :-D Mert lenne rá igény.

Kriszti írta...

Akkor nem csak én csalódtam a K-ban...

Dora, ha lehet akkor én is "igényelném". Hasonlóban gondolkodtam, valamelyik másik betűt átvariálni. A D-t is kinéztem Dorkának, nem lenne rossz ha hasonló lenne a kettőnk mintája.

Jutka, bocsánat, hogy itt reagáltam Dorának.

Dora írta...

Kriszti, a nyáron biztos megcsinálom!
Még azon is gondolkodtam, hogy valahogy összekombinálom a többiből, mert én ugye megvettem a B, I, F, D, L betűket. Valamit csak össze lehet belőle hozni :)

Aranka írta...

Szép lett a zöldekkel a tündérkés betűd. Ha nem szeretnél képet készíteni belőle,lehet még párnahuzat vagy takaró betét.

Jutka írta...

Dori nem csalódtam benned tudtam eddig is,hogy nem semmi csaj vagy! viszont ez az átvariálás szerintem nem kis munka várom a végeredményt!
Kriszti nem gond az"itt reagálás" így nem egyhangú a hozzászólásaim sőt nagyon örülök neki mert van élet a blogon:-))
Aranka a párna eszembe sem jutott jó gondolat lehet kivitelezem, csak sok a gyöngy rajta így alvásra nem lehet használni még a délutáni sziesztára sem:-))viszont sokáig szép marad nem használódik el.

Vera írta...

Most is csak azt tudom mondani, látszik, finom szép munka. Gondolom nem kongréra varrtad. Sok sikert a többi munkádhoz!

Jutka írta...

Kösz Vera,látod megy ez neked is!
Remélem hamarosan tudok újat mutatni.

gromine írta...

Gyönyörű lett !
Nagyon jól válogattad össze a színeket. Nem ismerem ezt a mintát , de ebben a sorozatban van T betű is?