2010. május 11., kedd

Mi lesz ez?

Új képet kezdtem el , már egy éve lehet több is nagyon megkívántam, csak nem akartam addig elkezdeni még ennél fontosabb hímezvényeknek a végére nem járok az anyag karácsony óta a rámán várja a sorsát a fonalakkal együtt. Az utóbbiakat vagy is azokból néhányat szerintem kétszer is megrendeltem a harmincöt színből  tíz-tizenöt motringból kettő is van nem értem miért?:-)) Kezdek rájönni nem szabad így halogatni a hímzést az ember lánya, ha megkíván valamilyen mintát azt azonnal meg kell kezdeni!!! Teljesen igaza van Dorinak  ha nem kezdem el akkor csak a galiba van belőle többször veszem meg a fonalat ez tékozlás és én spórolni akarok, hogy legyen másik és másik varrományra is lehetőségem meg csipkére és gyöngyre meg még a csoda tudja mi mindenre. Szóval az ehhez hasonló fontos dolgokra.

7 megjegyzés:

Judit írta...

Tökös Nimue? :))

Mónika írta...

Én is erre tippelek! De ha nem ez, akkor csakis a harmadik kép lehet az álmaid közül.

Dora írta...

Igen, én is valami tököcskének nézem ezt :)
Egyébként teljesen egyetértek :) Az ember csak pluszban beszerez dolgokat, ha nem kezdi el őket időben ;) Tehát jobb nyomban nekilátni :-D

Jutka írta...

Talált, süllyedt. Nem gondoltam, ennyire egyértelmű???
Viszont Pamp...felnyitotta a szemem nem kétszer vettem meg a fonalat, ha nem az a bizonyos harmadik álomnak is hasonló színek kellenek, csak összekevertem valószínű. Fellélegeztem még sem vagyok tékozló, ahh nagyon jó érzés.:-)
Igen nyomban nekilátni:-))

Judit írta...

Nekem csak segítséggel sikerült... :))

Vera írta...

Azt hittem viccelnek a lányok.. Tényleg tököcskelesz????Mintát nem mutatod meg??

Jutka írta...

Judit, pici segítség sosem árt:-)

Vera, tényleg tököcskelesz:-)