2011. július 30., szombat

Ajándékot kaptam


Mivel érdemeltem ki nem tudom, de szívet melengető érzés volt mikor megláttam a csomagról az értesítést, ahogy kibontottam pedig leültem a meghatottságtól , örömtől Vera kedvességétől.
 Köszönöm!!!
Egyszer megdicsértem a szerzeményeit a blogján és külön  kiemeltem az egyik nekem tetsző gombolyagot erre elküldte nekem egyéb szépségekkel. Legközelebb nem tudom merjek-e hasonlót írni a bárkinek
Remélem jól látható az a kékeslila hajócska a szépséges horgoló vagy "hajócskázni" való fonalak  és a szalagok alatt:) Szerintem  Vera táncba hívott most már meg kell tanulnom  frivolozni  egy  mintácskát is küldött milyen lesz a végeredmény..... igen különleges én még nem láttam kész frivolt olyan különleges tartása van nem hasonlít a horgolt virágokra. Sajnos szabadidőt  nem rakott a pakkba, így várok a tanulással.
Még egyszer köszönöm Vera!

Ezek is fonalak és igen csak beindul egy hímző nő fantáziája egy kedves makói xszemező társammal vásároltuk!Még soha nem volt a kezeim között ilyen sok fonal ez egy különleges esemény a számomra.

9 megjegyzés:

Vera írta...

Nagyon titkolod az ajándékot...Nem mutatnád meg? Bőbebben is irhatnál...

Jutka írta...

Vera, nem tudom mit csináltam, hogy csak a bejegyzés címe jelent meg. Viszont pótoltam most már látod olvasod?

Vera írta...

Igen, látom és olvasom. Kicsit meg is vagyok lepődve mert ezeket egy apropóból kaptad.Pont én voltam kiváncsi, kicsit igy mulatságos, jót derültem rajta.

A fonalakat meg most néztem gyönyörűek

Cathlen-Kata írta...

Huha Judit, ez már meghívás a keringőre..nincs mese tanulnod kell:-)
Szépeket kaptál/vettél.

Judit írta...

Szépek azok a fonalak tényleg nagyon szépek!
Mi fog készülni a rengeteg DMC-ből?

Medora írta...

Akkor szerencsés véget ért a távoli rendelés? Örülök, hogy megkaptátok végre. És Vera ajándéka is jó kezekbe került, szívesen nézzük majd az elkészült munkáidat!

Andulka írta...

Hűha mennyi fonal! Kíváncsian várom, hogy miket varrsz majd velük!

Jutka írta...

Igen lányok tervbe van a frivol készítés talán ősszel lesz több időm tanulni mostanában nem nagyon érek rá.
A fonalakból....már több tervem is van remélem megtudom valósítani, úgy is mutatom ha valami elkészül, vagy csak elkezdem:)

Dóra írta...

MIlyen szép ajándékok!
És hát az a sok fonal! Annyira jók a színek!